Belastingtelefoon

Belasting vragen

De BelastingTelefoon is een onderdeel van de Nederlandse Belastingdienst en is te bereiken onder het nummer 0800-0543. De BelastingTelefoon heeft meerdere vestigingen verspreid door het land met elk zijn specialiteit. Zo zijn er verschillende vestigingen voor de volgende onderwerpen: particulieren, toeslagen, ondernemers, buitenland, auto en douane. De BelastingTelefoon kan uw vragen over de Nederlandse belasting en bijvoorbeeld belastingaangifte beantwoorden. Wanneer uw vragen niet direct beantwoord kunnen worden bieden zij de service om u hier later over terug te bellen.

Belastingstelsel

Bij de BelastingTelefoon kunt u terecht voor al uw vragen over het Nederlandse belastingstelsel of toeslagen. Er zijn verspreid door Nederland callcenters gevestigd waar medewerkers van de Nederlandse Belastingdienst u zo goed mogelijk proberen te helpen. Heeft u moeite met het invullen van uw belastingaangifte? Bij de BelastingTelefoon kunt u hier alles over te weten te komen. Voor een snel antwoord wordt aangeraden uw burgerservice nummer, uw paspoort, loonstrook of rijbewijs bij de hand te houden.Wijzigen van gegevens

Bij de BelastingTelefoon kunt u over het algemeen niet terecht voor het laten wijzigen van uw gegevens; de medewerkers van de BelastingTelefoon kunnen u enkel helpen met het beantwoorden van vragen. De BelastingTelefoon is te bereiken onder het nummer 0800-0543. Medewerkers van de BelastingTelefoon zijn juridisch beschermd; uitlating van medewerkers van de BelastingTelefoon mogen niet als volledig betrouwbaar worden geacht.

1 Trackback / Pingback

  1. Uitstel aanvragen belastingaangifte 2018 | Belasting.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.