Steeds meer mensen investeren in crypto en gebruiken ze als een alternatieve vorm van belegging of betaling. Het wel zo dat het bezitten van cryptovaluta invloed kan hebben op je belastingaangifte. Soms moet je hiervoor wel dingen aangeven. Waar moet je precies rekening mee houden?
Browsing: Belastingaangifte
Belasting betalen doen we natuurlijk het liefst zo min mogelijk. Dat begint bij het slim invullen van je belastingaangifte. Je bent immers een dief van je eigen portemonnee als je te weinig gebruik maakt van de regelingen die er zijn voor ZZP’ers. Daarom zetten wij een aantal tips op een rij, zodat jij zoveel mogelijk geld in eigen zak houdt!
Het is weer de tijd om met de belastingaangifte aan de aan de slag te gaan. Die belastingteruggave zou je best eens kunnen investeren!
Cryptocurrency wordt dus gezien als vermogen. Dit betekent dat Nederlandse beleggers ook over hun virtuele valuta belasting moeten betalen…
De aangifte inkomstenbelasting is al niet het hoogtepunt van het jaar voor een particulier, maar wanneer je ondernemer wordt, wordt deze aangifte nog een flink stuk ingewikkelder. Het is dan ook makkelijk om jezelf te benadelen bij het invullen van de aangifte.
? Op tijd aangifte doen is belangrijk, maar de tijd nemen om goed aangifte te doen is in veel gevallen nóg verstandiger. Waar moet je dit jaar op letten bij belastingaangifte? Deze vier handige tips leveren je hopelijk iets op!
Het is vanaf 1 maart 2021 weer mogelijk om Belastingaangifte te doen. Je hebt tot 1 mei de tijd om je formulieren in te vullen en op te sturen.
De deadline voor je belastingaangifte van 2019 is bijna daar. Je hebt nog tot 1 mei!
Hoe zit het tijdens de coronacrisis met uitstel aanvragen voor de belastingaangfite?
Maak van je Belastingaangifte geen haastklus: aftrekposten kunnen je honderden euro’s besparen!