Zoeken binnen deze site

sep
2018
26

Zwartspaarders worden harder aangepakt

Ministerie van Financiën

Ministerie van Financiën gaat actiever op jacht naar mensen die hun vermogen proberen te verhullen...

Brief

Het wordt voor zwartspaarders in de toekomst veel moeilijker om hun inkomsten en vermogen te verhullen voor de Belastingdienst. Volgens een Kamerbrief van het Ministerie van Financiën gaat er de komende jaren meer dan 17 miljoen euro uitgetrokken worden om deze zwartspaarders op te sporen. Hierbij wordt minder gefocust op buitenlandse rekeningen, en meer op bepaalde bedrijfsconstructies die gebruikt worden om belasting te ontduiken.

Miljoenen

Het Ministerie van Financiën is blijk met de tot zover doorgevoerde veranderingen, en weet te melden dat er veel geld binnengehaald zal gaan worden met het opsporen van grootschalige zwartspaarders en achterstallige betalingen en daarbij horende uitstaande boetes te innen.

Geen reacties op “Zwartspaarders worden harder aangepakt”

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.

https://www.caviarbase.com http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags replica handbags hermes replica replica bags replica handbags replica hermes https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://nwaedd.org replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys http://www.kahnawake.com canada goose outlet hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags