Zoeken binnen deze site

mrt
2016
7

Technische problemen site belastingdienst

technische problemen

Advies belastingdienst: blijf proberen!

Overbelast

Net als vorig jaar ging de website van de belastingdienst tijdelijk uit de lucht door de vele bezoekers op 1 maart. Kort daarna kwam hij weer terug online, maar met een tijdelijke wachtrij om de bezoekersaantallen beter te kanaliseren. Sommige mensen kregen daarna alsnog te maken met 'technische fouten'. De belastingdienst adviseert iedereen 'gewoon' te blijven proberen - tijdens kantooruren en laat in de avond zou je de meeste kans op succes moeten hebben.

Mijn Belastingdienst

Dit jaar krijgen de mensen die de website van de belastingdienst gebruiken om aangifte te doen voor het eerst te maken met een volledig online formulier - in tegenstelling tot de voorgaande jaren, toen er steeds een gedownload programma gebruikt moest worden. Deze nieuwe opzet zorgt mogelijk voor 'nieuwe' problemen dit jaar.

10 reacties op “Technische problemen site belastingdienst”

 1. Wij zijn op vakantie, digi inloggen luukt niet, wil graag een uitstel vragen tot en met juni.
  BSN…069599038

 2. Probeer al 13 dagen in te loggen. Te gek voor woorden.
  Wil straks maar uitstel vragen. Ga naar “mijn belasting” om in te loggen zegt de Belastingdienst dan. Want alleen on line is dit te regelen. Maar inloggen lukt niet. Wie is er gek?

 3. Na bijna alles ingevuld te hebben komt het :”vrolijke bericht” dat niets is opgeslagen1
  Alle werk dus opnieuw!
  Waarom van systeem veranderd??
  Vroeger was indienen via de computer prima te doen.

 4. Wij vullen onze belastingpapieren bewust beide apart in en komen al mijn gegevens bij mij vrouw te staan. Bel ik daarover met Hr koopman van in 0800 nummerKrijg ik de mededeling:wij hebben daar op dit moment GEEN oplossing voor.
  Hoezo wij maken het makkelijker?????

 5. Twee uur bezig om in te loggen bij de belastingdienst. Steeds er uit gegooid wegens technische storing. Fijn die digitale overheid! Wel elke keer die irritante vraag oml mijn overheid te activeren. Niet dus. Breng eerst de boel maar eens op orde!

 6. Vanavond kun je weer niet inloggen. Gisteren lukte het, maar kwam je niet door de machtigingscode heen. Die gaf vervolgens een foutcode. Wat toch weer een amateurisme ten top.

 7. Ben al anderhalf uur bezig om in te loggen naar het voor ingevuld belasting formulier van 2015, met de matiging van mijn echtgenoot.
  Ik heb een matiging tot 2020 maar wordt niet geaccepteerd.”probeer het later nog een keer” Bij herhaling van 20 keer steeds het zelfde antwoordt.
  Gelukkig heb ik stalen zenuwen. Morgen schijn de zon en maar weer proberen.

 8. Zowel 30 maart om 23.30 uur als 31 maart 07,30 uur geprobeerd aangifte te doen. Op het moment dat je aangeeft aangifte inkomstenbelasting 2015 te willen doen blijft de site hangen. Te gek voor woorden. Belastingdienst geef de mogelijkheid tot 1 mei, dit werkt dus niet.

 9. wat moet ik doen. met Firefox lukt het niet de infromaties intevullen, omdat een foutmededeling ist als ik inloggen wil – de advies is dat ik een andere browser zal nehmen. Maar bij deze is geen moglijkhed naar mijn belasting te komen. het is gewoon niet uitgelegt wie het doorgaat. jammer

 10. Mijne here
  Voor een dossier in frankrijk wordt mij gevraagd een verklaring aftegeven dat ik geen belasting
  betaal in Nederland daar ik een niet ingezetene
  ben sinds de jaren tachtig.
  Bestaat zo.n verklaring en zo ja wat zijn de kosten. Zo nee is er een documentatie over die Ik kan overleggen.

  Hoop van u te horen

  Met vriendelijke groet

  Kees van der Kolk
  Limbo
  Republiek Congo

Geef een reactie