Zoeken binnen deze site

mrt
2016
1

Heeft u al aangifte gedaan?

belastingaangifte 2016

Het is 1 maart, dus u kunt weer belastingaangifte doen!

Belastingaangifte

Het is 1 maart, dus u mag weer aangifte doen! Houd wel rekening met eventuele technische problemen: vorig jaar bezweek de website van de belastingdienst ook kort door de vele bezoekers. Op deze website heeft de belastingdienst een checklist samengesteld met de gegevens die je nodig hebt om aangifte te kunnen doen.

Online en via de app

Net als vorig jaar kunt u op twee manieren aangifte doen: via Mijn Belastingdienst en via de Belastingdienst App op je smartphone. Bij beide methoden is je aangifte al van tevoren ingevuld. Het is aan jou om de gegevens goed te controleren en waar nodig aan te vullen.

3 reacties op “Heeft u al aangifte gedaan?”

 1. Waarom telkens dat veranderen. Kan ik net mijn weg net vinden en dan is alles weer anders.
  Ik ben 77 jaar. het is niet leuk en het is zeker ook niet makkelijk

 2. Geachte Heer/Mev.

  Goede morgen, heb ik op 30 mei 2016.
  Brief met kenmerk FHR10.120228786 ontvangen.

  Ik dach heb fout over 2014.
  =========================
  Op de brief feb. 2016. Kenmerk: BD/AB2016/001
  Ik hebt aangifte inkomstenbelasting gedaan over 2014…
  Als het goed is.
  Ik verzoek U niewe bevestigen over aangif 2014 verklaren.Of mijn email terug versturen.
  Hoogachtend.
  X. Phu Datum: 28/5/2016

 3. huurtoeslag en zorgtoeslag

Geef een reactie