Zoeken binnen deze site

mrt
2015
30

Belastingaangifte doen kan nog tot 1 mei

belasting aangifte

Niet 1 april, maar 1 mei is dit jaar de uiterste datum...

Aangifte

Meer dan vier miljoen Nederlanders hebben inmiddels hun belastingaangifte verstuurd. Een absoluut record, zegt Staatssecretaris Wiebes. Deze ongekend hoge 'opkomst' wordt mede gewijd aan het succes van de belastingaangifte-app en het verbeterde digitale aangifteformulier.

1 mei

Om eventuele technische problemen alvast voor te zijn, is dit jaar besloten dat men tot 1 mei de belastingaangifte mag versturen. Vorig jaar moest er al uitstel gegeven worden, dus werd de deadline dit jaar alvast op 1 mei gezet. U heeft dus nog een maand om het (online) formulier te versturen!

8 reacties op “Belastingaangifte doen kan nog tot 1 mei”

 1. Kan het aangifte formulier niet vinden, help mij svp

 2. Ik kan de aangifte niet vinden
  Ik wil ook geld terug vragen omdat ik maar
  6 maanden gewerkt heb

  met vriendelijke groet,

  Cristina

 3. mijne heren ik wil mijn belasting in vullen ,maar ik kan vinden op Internet.Ik woon in het buitenland Rwanda mijn kenmerk is het is moe
  0232.79. 710 lijk voor mij

  vrindelijke groeten
  Derk Drost

 4. Ik moet aangifte doen voor 1 juli maar ik kan het aangifte programma niet vinden .
  Hoe doe ik dan aangifte?

 5. Alleen het woord aangifte al, alsof je te maken hebt met een proces-verbaal. Niets is zo ondemocratisch geregeld als het betalen van belasting! De bevolking heeft hier totaal geen inspraak in en/of zeggenschap over.. Zo wie zo niet aan de doelen waaraan het wordt besteedt. En maar praten over democratie! ”Als men hierin serieus zou zijn , zal men ook serieus moeten doen”. Zucht.

 6. ik wil uitstel aanvragen voor 2015,maar ik kan nergens informatie vinden hoe?

 7. ik ben mijn DigiD. kwijt, en ook de daarbij behorende wachtwoorden. Nu probeer ik op deze site te achterhalen hoe ik een nieuwe DigiD kan aanvragen, maar de site is dermate ontoegankelijk dat ik op dit simpele vraagje nergens een antwoord kan vinden.

  help svp.
  Mijn burgerservicenummer is 0175.89.150

Geef een reactie