Zoeken binnen deze site

apr
2017
24

Belastingaangifte 2016: nog één week

belastingdienst meest populair in 2010

Je hebt nog één week om aangifte te doen!

Deadline

De laatste week van de belastingaangifte van 2016 is ingegaan. Je hebt tot de deadline van 1 mei om je formulier, via de website van de belastingdienst of de belastingdienst-app, in te leveren. Inmiddels hebben meer dan 6 miljoen Nederlanders hun aangifte al ingestuurd. Zo'n twee miljoen moeten dat nog doen.

Uitstel

Om boetes te voorkomen is het slim om je aangifte vóór de deadline te versturen. Gaat dit echt niet lukken, dan kan je altijd om uitstel vragen. Zorg wel dat je je verzoek om uitstel tijdig indient. Dit kan via de website van de Belastingdienst of de Belastingtelefoon. Na uitstel heb je tot 1 september om je aangifte in te sturen.

10 reacties op “Belastingaangifte 2016: nog één week”

 1. Goedendag Belasting,
  Ik wil graag vragen over te versturen van aangifte te doen voor mijn belasting .Ik woon samen met mijn man al 16 jaar .
  Mvg Ana

 2. ik zou graag een uit stel van mijn
  mijn belasting opgaaf 2016 wand door ziekte ben ik er niet aan toe gekomen
  en moet nog een jaaropgaaf opvragen van de Horeca &catering dat is al wel aangevraagt maar nog niet ontvangen.
  vriendelijke dank JB V ELDIK.

 3. Aan de inspecteur,
  Ik zie vandaag 2 mei op uw website dat ik nog één week heb om mijn belastingaangifte te doen. Verderop staat echter dat deze op 1 mei binnen moet zijn. Hoe moet ik dat rijmen?
  Vgr Toine Manders

 4. Goede Morgen ,Mnr /Mvr
  Ik wilde vragen. Hoe het zit met belastingdienst om ik woon all 2 jaar in Nederland. Alleen En eerlijk gezeg ik wist het niet dat ik moest het ik zelf invullen of dat ik moet dit doen. Nu pas mijn collega heb mij gezeg dat voor 1 mei ik moet het invullen. Mijn vrag is als het is niet te laat om iets te kunnen doen ,
  Groetjes. Figaroa.

 5. Hoe kan ik belastingaangifte doen Van 2016?

 6. INKOMSTENBELASTING 2016
  FAA11.193844758
  K WITTING HEEFT NOG GEEN BERICHT
  .

 7. Geachte inspectie ,

  Bij nader inzicht vraag ik om uitstel , ik ben namens al een heel tijdje ziek en ben 2juli geopereerd aan mijn hart , nu ben ik gelukkig wat aan het opknappen en bij het nakijken van de belastingpapieren zag ik dat het eigenlijk al ingevuld moest zijn , ik had voordien er jammer genoeg niet aangedacht omdat ik toch met de operatie in men hoofd zat , sorry . Daarom bij deze vraag ik om uitstel , dank u. Vriendelijke groet , Van Ginderen Ingrid Essen , Belgie

 8. Goede Morgen ,Mnr /Mvr
  Ik wilde vragen. Hoe het zit met mij aangifte belasting

 9. wanneer kan ik terug gave verwachten van de belastingsdienst

 10. Geachte heer/mevr
  vandaag kreeg ik een brief dat ik mijn belastingaangiften van 2016 niet had gedaan, dat is wel gebeurd maar liefs twee keer digitaal en nu moet ik weer voor 8 september reageren anders krijf ik een aanmaning en later een boete.
  Wil u aub graag aandacht besteden aan het probleem.
  Vriendelijke groeten Mevr van Klaveren

Geef een reactie