Zoeken binnen deze site

mrt
2014
31

Belastingaangifte 2013: nog één dag!

Belastingdienst

UPDATE: Belastingdienst geeft twee dagen uitstel voor Belastingaangifte 2013 i.v.m. storing. Lees hier snel verder.

Vandaag is de allerlaatste dag voor 1 april, de deadline van Belastingaangifte 2013. Wat gebeurt er allemaal om mensen te herinneren aan deze datum en wat gebeurt er als mensen de Belastingaangifte niet doen voor 1 april? Lees snel verder!

Herinneringen

Helaas lukt het niet iedereen om de Belastingaangifte voor 1 april te doen. Een van de redenen is dat mensen gewoonweg er niet aan denken om het te doen en daardoor blijft er vaak veel geld liggen. Zo waarschuwde Het Digitaal Universiteitsblad studenten al om nog voor 1 april hun belastingaangifte in te vullen. Het blijkt dat veel jongeren de aangifte niet of nauwelijks doen. Jongeren lieten zich in het verleden vooral afschrikken door papieren formulieren, omdat het te veel gedoe was.

Na 1 april

Het is mogelijk dat u de deadline niet haalt om welke reden dan ook. Bent u bang de deadline van 1 april niet te halen? Vraag de fiscus dan nu om uitstel via de Belastingtelefoon (0800-0543) of Belastingdienst.nl. Dat voorkomt hoge boetes.

36 reacties op “Belastingaangifte 2013: nog één dag!”

 1. wil graag belasting tergave vanaf 2010

 2. Ik wil mijn aangifte ondertekenen en verzenden maar krijg een foutmelding en de site is niet bereikbaar. Uitstel aanvragen lukt ook niet omdat de site niet geopend kan worden.

 3. Ik wil mijn aangifte versturen maar krijg ook een foutmelding

 4. Zelfde probleem als mijnheer Zaal. Site doet het niet? Ook uitstel formulier werkt niet. Weten ze dan niet bij de belastingdienst dat het veel te mooi weer was om dit weekend aangifte te doen?

 5. ik wil ook mijn aangifte doen, maar ik krijg ook een foutmelding

 6. Lekker wil je aangifte doen kun je hem niet versturen. code 3630, of 3 verschillende pc’s en nog met een usb dongle geprobeerd……Ik heb meer tijd nodig om te verzenden als voor het invullen

 7. Krijg een foutmelding. Op meerdere PC’s geprobeerd geen succes.

 8. Ook ik geraak niet op de site van de belastingsdienst.
  Ik kan dus geen Belastingsaangifte doen voor 1 april omdat de site niet werkt.
  Ik hou deze reactie als bewijs dat aangifte niet op tijd mogelijk was.

 9. Ik heb vandaag geprobeerd mijn aangifte te regelen, helaas niet gelukt. Ik kan de pagina niet vinden waarop ik moet inloggen met digi d.Ik weet dat ik nu te laat ben en ga vandaag (dinsdag) een nieuwe poging doen. Als het niet lukt dan zal ik de belastingdienst bellen voor hulp.
  Hoop dat het vandaag wel lukt. Ik krijg namelijk geen uitstel meer maar doe mijn best om het te regelen.
  Met vriendelijke groeten,
  A.J. Rijk
  Apolloburg 67
  3437 GD Nieuwegein.

 10. Drama…!! Nu kunnen ze het wel leuker maken… en gemakkelijker!

 11. Ik wil mijn belastingaangifte doen voor 2013, maar kan niet op de site komen. Krijg foutmeldingen. Waarschijnlijk ligt de site eruit.
  Ik kan dus geen Belastingsaangifte doen voor 1 april omdat de site niet werkt. Ik hou deze reactie als bewijs dat aangifte niet op tijd mogelijk was.

 12. Goedenavond, hoe kan ik voor 1 april mijn belastingaangifte sturen als er een foutmelding is 3630, en ik ben niet de enige ???

 13. Ik krijg ook een foutcode 3630 kan dus ook niet versturen.

 14. Ik heb telefonisch maar om uitstel gevraagd. dat lukt wel. Geen zin in een boete al kan je er niks aan doen

 15. Krijg ook de foutmelding.
  Tja toch een nadeel als je tot het eind wacht.
  we blijven proberen samen met 1……. nederlanders .

 16. Ook ik ben al uren bezig om mijn aangifte te versturen. continue foutmeldingen.

 17. Bij mij lukt het ook niet gewoon NU bellen 0800-0543 dan kan je uitstel vragen en krijg je geen boete.

 18. TIP: Via het telefoonnummer kan nog wel uitstel worden gevraagd (dus ook na 8 uur)!

 19. Ze moeten bij de belastingdienst toch ook wel doorhebben dat het niet lukt

 20. Wilde zojuist aangifte over 2013 doen. Krijg helaas de melding “This webpage is temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.”. Oftewel: het was voor mij niet mogelijk om voor 1 april 2014 de vereiste aangifte te doen. Heb vervolgens de Belastingtelefoon gebeld (0800-0543) en daar dmv het doorgeven van mijn BSN uitstel verkregen tot 1 sept. 2014 (ging bijzonder eenvoudig!).

  Aanvullend aan deze vrijstelling zal ik ook deze melding bewaren als bewijs dat voor 1 april 2014 aangifte doen over 2013 door het niet functioneren vd website vd Belastingdienst NIET mogelijk was voor mij.

 21. belastingdienst.nl is uit de lucht, belastingdienst doet het niet.

  Volg deze stappen:

  Stap 1: Bel 0800-0543
  Stap 2: Kies optie #1
  Stap 3: BSN-nummer invoeren, sluit af met een hekje

  Je hebt nu automatisch uitstel tot september 2014.

 22. Ook hier een foutmelding 3630… Uitstel vragen via de site werkt ook niet en telefonisch is er op dit tijdstip niemand te bereiken…

 23. Ook hier een foutmelding, geen aangifte kunnen doen dus… Ik ga bovenstaande wel uitproberen, maar ben bang….
  Leuker kunnen ze het niet maken, wel makkelijker???? jaja…

 24. Heel de avond is de site van de belastingdienst niet bereikbaar !!
  Fout melding
  Helaas de aangifte 2013 niet op tijd verstuurd.

 25. Jawel, ik heb direct uitstel gekregen!

 26. belastingdienst makkelijker kunnen we het niet maken!!

  Wat een onzin de site is niet bereikbaar.

  Geen aangifte voor 1 april !!!

 27. Ook een fout melding… Zojuist het volgende gedaan:

  Stap 1: Bel 0800-0543
  Stap 2: Kies optie #1
  Stap 3: BSN-nummer invoeren, sluit af met een hekje
  Je hebt nu automatisch uitstel tot september 2014.

  dus dat is geregeld!

 28. Net als vele mede Nederlanders krijg ik dezelfde foutmelding. Als burger hebben we rechten en plichten. 1 april is 1 april maar dan moet de overheid wel zorgen dat dit mogelijk is!!!! Ga nu niet zeggen dat dit eerder gedaan had moeten worden. Belastingdienst kom ons tegemoet!!

 29. ma 31 mrt 2014, 20:53 | 35 reacties
  Site Belastingdienst overbelast
  Deadline belastingaangifte verlengd
  DEN HAAG –
  De Belastingdienst geeft mensen langer de tijd voor hun belastingaangifte. De site van de ficus kampt namelijk met problemen als gevolg van overbelasting, waardoor veel Nederlanders hun aangifte maandagavond niet kunnen indienen.

  Foto: TLG
  De deadline is vanwege de storing twee dagen opgerekt; de aangiften die dinsdag of woensdag binnenkomen, worden behandeld alsof ze op tijd waren. Dat liet een woordvoerster van het ministerie van Financiën maandagavond weten.
  Op social media regent het klachten van mensen die hun aangifte niet kunnen versturen. Volgens gefrustreerde gebruikers van Twitter reageert de site van de Belastingdienst ‘soms traag en soms helemaal niet’. Zij krijgen een foutcode te zien als ze hun aangifte willen versturen. Ook uitstel aanvragen lukt volgens hen niet.
  Maandagavond was het laatste moment waarop mensen aangifte voor 2013 konden doen. Of de drukte die daardoor ontstond het enige probleem is op de site is niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer de site weer goed zal draaien. Voorlopig ligt de website niet plat, maar werkt hij erg wisselvallig. De ene keer is hij traag, de andere keer draait hij wel goed. Soms laadt de site helemaal niet. ,,Dat is hartstikke vervelend voor de mensen die aangifte willen doen”, aldus de woordvoerster.

 30. Bij mij doet de site het ook niet..
  geen aangifte dus op maandag de 31e..

 31. Ben ook de hele avond al bezig met aangifte verzenden lukt niet . Code 3630 wat een ellende.

 32. en nog steeds doet ie het niet. Wil best aangifte doen, maar wordt een beetje lastig zo.

 33. Bedankt voor jullie praktische oplossingen. Ik heb de belastingdienst gebeld en uitstel is geregeld. Top!

 34. Ik wil helemaal geen uitstel aanvragen! Ik wil mijn aangifte kunnen versturen.
  Krijg je het advies je firewall uit te zetten. Is dat een misplaatste Rijks 1 april grap ?

 35. Kan nog steeds geen aangifte doen en wanneer ik eea deze week nog niet heb verzonden krijg ik een boete ?!

Geef een reactie